Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Зелен волфрамов електрод WP 2,0 mm - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Зелен волфрамов електрод WP 2,0 mm

Код на продукта: 210181

Производител: Trafimet

ЦВЯТ : ЗЕЛЕН

Размер ø мм.: 2,0

ПОЛЯРНОСТ НА ТОКА: AC

В наличност
5.40 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Волфрамов електрод
тип WP
марка: WP
цвят: зелен
диаметър на електрода: 2,0 мм
дължина на електрода: 175 мм
ток на заваряване: от 60 до 110 А
полярност на тока: променлив - AC 
състав: чист волфрам 99,95%

Допълнителна информация:

WP - е зелен волфрамов електрод.
  - Това са волфрамови електроди без допълнителни добавки. 
  - Служат за заваряване с променлив ток - AC. 
  - WP са предназначени да заваряват алуминий. При промяна ъгъла на заточване на електрода, може да се подобри заваряемостта при различна дебелина на метала.
  

Използване на волфрамовите електроди:

Волфрама е най-трудно топимият ни известен метал. Температурата на топене на волфрама е 3 410 °C, точка на кипене - 10 220 °C, плътност - 19,3 грама/см3.
С волфрамови електроди се заварява като се използва добавъчен материал.
Обикновено с волфрам се заваряват неръждаеми стомани, високо легирани стомани, високо температурни сплави и цветни метали.
Волфрамовите електроди са много подходящи за получаване на заваръчен шев с голяма здравина, както при това заваряваните части могат да бъдат с различен химически състав.
 Най-често при ВИГ заваряване, се използват волфрамови електроди със защитна газ аргон, който има положителен ефект върху заваръчните процеси и качеството на заваръчният шев. С ВИГ много добре за заваряват цветни метали като титан, молибден, никел, и високо легирани стомани.
Волфрамовите електроди могат да бъдат изработени от чист волфрам или да съдържат различни легирани добавки, които подобряват качеството на заваръчните процеси и заваръчният шев.

 

  • Научете повече...
  • Научете повече...