Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Дължина

Мощност A

Евроконектор

Производител


 SR 17V 4m

SR 17V 4m

196.40 лв.
 SR 9 4m

SR 9 4m

220.50 лв.
 SR 17 4m

SR 17 4m

226.50 лв.
 SR 26 4m

SR 26 4m

267.00 лв.
 SR 18 4m

SR 18 4m

347.00 лв.

Шланговете за ръчно заваряване TIG/ВИГ се използват за пренасочване на газовете, използвани при заваряване с TIG/ВИГ метод. Тези шлангове представляват гъвкава метална тръба, която е свързана с газовия източник и с TIG/ВИГ горелката, която се използва за създаване на дъгата.

Те са от изключителна важност за качественото заваряване с TIG/ВИГ метод, тъй като осигуряват правилното количество газ, нужно за защита на дъгата и работната зона от оксидация и замърсявания. Шланговете за TIG/ВИГ заваряване трябва да бъдат изработени от висококачествени материали, които да осигурят надеждна и дълготрайна работа, като същевременно да бъдат гъвкави и удобни за употреба.

Шланговете за TIG/ВИГ заваряване могат да бъдат различни размери и типове, включително и с присъединителни клеми, които да позволяват лесна смяна и поддръжка. Те са изключително полезен аксесоар за всеки професионален заварчик, който работи с TIG/ВИГ метод и има нужда от висококачествени и надеждни инструменти.

Щланговете за ръчно заваряване TIG/ВИГ, които предлагаме в онлайн магазин ЕЛЕКТРИК 90 са направени от най-висококачествени материали и предлагат максимална надеждност при вашата работа. Те са идеалното решение за всеки заварчик, който иска да се почувства като настоящият господар на заваряването.

Не само че предлагаме голямо разнообразие от размери и типове шлангове, но и осигуряваме бърза и ефективна доставка, за да можете да започнете да ги използвате веднага след като ги поръчате.

Нашите шлангове са идеалният начин да допълните вашата заваръчна колекция с най-модерните продукти.