Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

MIG/MAG

TIG/ВИГ

 SR 18 4m

SR 18 4m ...

347.00 лв.
 SR 9 4m

SR 9 4m ...

220.50 лв.

Плазма

 S105 6M

S105 6M ...

619.50 лв.
 S75 6M

S75 6M ...

548.90 лв.

Кабели за електрожен


Заваряването е изкуство, а ние го правим по-добре от всички останали! Онлайн магазин ЕЛЕКТРИК 90 предлага широка гама от шлангове TIG/ВИГ, бренери MIG/MAG, плазма шлангове и кабели за заваряване, които ще задоволят всеки професионален или любителски заварчик.

Нашите продукти са с изключително високо качество и са произведени от водещи марки в индустрията. Винаги сме наясно с последните тенденции и технологии и сме готови да предоставим нашите клиенти най-новите и най-високотехнологични продукти.

В нашия магазин ще намерите всичко необходимо за заваряване - от шлангове и кабели до най-новите модели бренери MIG/MAG и плазма шлангове. Ние гарантираме най-доброто качество на всеки продукт, който продаваме, и сме сигурни, че ще бъдете изцяло удовлетворени от покупката си.

Нашите клиенти могат да се възползват от нашите конкурентни цени, бързата доставка и лесния начин на плащане. Изберете ЕЛЕКТРИК 90 - Заваръчна техника и сервиз за всички вашите нужди за заваряване и нека вашият творчески дух бъде освободен!


Можете да извършите поръчка по телефон. Нашите консултанти са на Ваше разположение

Ако имате допълнителни въпроси свържете се с нас