Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница


Заваръчните кабели са необходими компоненти за всеки вид заваръчен процес. Те представляват електрически кабели, които пренасят електрическия ток от източника на захранване до заваръчния инструмент - електрода или горелката.

Заваръчните кабели са от основно значение за качеството на заваръчния процес, тъй като те гарантират правилното и непрекъснато подаване на тока към заваръчната точка. Това е от съществено значение за постигане на добри заваръчни резултати и за предотвратяване на евентуални повреди на заварените детайли.

Могат да бъдат от различни типове и размери, в зависимост от нуждите на заваръчния процес. Те са направени от специални материали, които гарантират дълготрайност и устойчивост на високи температури и износване.

Важно е да се подберат правилният тип и размер на заваръчните кабели в зависимост от типа на заваряваните материали, мощността на източника на захранване и дължината на кабелите. Така се осигурява оптимална ефективност на заваръчния процес и се гарантира безопасността на работата.

Като лидер в индустрията на заваръчните материали в ЕЛЕКТРИК 90 предлагаме широка гама от заваръчни кабели за всички видове заваръчни процеси и приложения. Нашите кабели са изработени от най-добрите материали и отговарят на най-високите стандарти за качество и безопасност. Изберете най-добрите заваръчни кабели от нашата компания и гарантирайте успешния завършек на всяко заваръчно предизвикателство!

По желание на клиента, изработваме кабели с различна дължина, дебелина както и с различни букси, щипки маса и заваръчни ръкохватки.

Ако имате допълнителни въпроси свържете се с нас