Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Дължина

Мощност A

Евроконектор

Производител


 S45 4M

S45 4M

299.40 лв.
 S45 6M

S45 6M

447.60 лв.
 S75 6M

S75 6M

548.90 лв.
 S105 6M

S105 6M

619.50 лв.

Шланговете за ръчно плазмено рязане са важен елемент в процеса на рязане на метали, който се използва в различни индустрии, включително в металообработката, автомобилната промишленост, строителството и други. Те гарантират безопасност и надеждност на работата, като осигуряват непрекъснат ток и газ към плазмената горелка.

Шланговете за ръчно плазмено рязане са специални шлангове, предназначени за свързване на плазмената горелка към източника на газ и електрическия източник. Те предават газа и електрическия ток към горелката, която използва тези елементи, за да създаде плазмена дъга.

Плазменото рязане е един от най-ефективните начини за рязане на метални материали, тъй като използва високоенергийната плазмена дъга, за да разтопи и изпари метала. Шланговете за ръчно плазмено рязане играят важна роля в този процес, като предоставят газа, необходим за плазмената дъга, и осигуряват безопасен и надежден трансфер на електрическия ток.

В зависимост от конкретните изисквания на работата, шланговете за ръчно плазмено рязане могат да бъдат направени от различни материали, като PVC, полиуретан, полиамид и други. Те могат да бъдат различни по дължина и дебелина, в зависимост от нуждите на потребителя.

Предлаганите в онлайн магазин ЕЛЕКТРИК 90 шлангове са изработени от най-добрите материали, за да гарантират висока ефективност и дълготрайност.

Ние сме горди да предлагаме нашите шлангове за плазмено рязане на конкурентни цени, без да правим компромис с качеството.

Нашите шлангове за плазмено рязане са на разположение в различни дължини и дебелини, за да отговорят на нуждите на всеки клиент. Те са лесни за монтаж и демонтаж, като осигуряват непрекъснат ток и газ към плазмената горелка.

Предоставяме бърза и надеждна доставка на всички наши продукти, за да можете да започнете работата си веднага. За да се уверите в качеството на нашите шлангове за плазмено рязане, предлагаме гаранция за тяхната дълготрайност и надеждност.

Направете своя избор днес и поръчайте шланговете за плазмено рязане от онлайн магазин ЕЛЕКТРИК 90 - вашето надеждно решение за качество, ефективност и безопасност!