Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
НОВО! Преходник от Fronius FSC към EURO конектор - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

НОВО! Преходник от Fronius FSC към EURO конектор

Код на продукта: 210507

Мощност A: 500 А

Евроконектор: да

В наличност
280.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Уморихте ли се да се справяте с високата цена на консумативите и трудностите при намирането на резервни части за вашето бренер Fronius? Време е да надстроите своя заваръчен апарат с този иновативен адаптер!

С този адаптер можете бързо и лесно да замените вашия оригинален бренер Fronius със стандартен бренер с евроконектор. Използвайки стандартен бренер, ще спестите пари от скъпи консумативи и процесът на снабдяване с резервни части ще стане много по-лесен. И най-добрата част? Този адаптер работи независимо дали вашата горелка е суха или с водно охлаждане.

Опростеният дизайн на адаптера позволява безпроблемен и ефективен монтаж, като ви дава възможност да монтирате новия шланг без проблеми със съвместимостта или сложни инсталации.

Така че защо да продължавате да се примирявате с високите разходи и неудобството на вашия бренер Fronius, когато има по-добро решение?

Надстройте днес и се насладете на предимствата на стандартния бренер с евроконектор, всичко това благодарение на този иновативен адаптер.

Вземете своя сега!

За всеки, който иска да използва заваръчен бренер Binzel или подобен със стандартен евро конектор на апарат Fronius от моделите: TPS320i, TPS400i, TPS500i, TPS600i, TransSteel 3500, 5000 Synergic, TransSteel 3500 Compact, Multilock бренери и други.

  • Научете повече...
  • Научете повече...
  • Научете повече...