Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Sacit качеството и безопасност

Sacit качеството и безопасност

Sacit, съществува на пазара за заваряване от 1955 г.

Sacit е марката, чрез която Trafimet Group предлага в Италия и чужбина продукти за електродно заваряване, за безопасност на заварчика и широка гама от аксесоари и инструменти, предназначени за всички видове заваряване.

В исторически план селекцията на Sacit се отличава с качеството и безопасността на предлаганите продукти, които винаги са гарантирани и сертифицирани в съответствие с основните стандарти, изисквани на пазара: широка и пълна гама от оборудване и инструменти за безопасност при заваряване за професионални заварчици.

Обхват

Sacit предлага широка гама от оборудване и инструменти за безопасност при заваряване за заварчика и отличен избор от аксесоари за електродно, TIG, MIG и плазмено заваряване.

Качество

Продуктите на Sacit се отличават с превъзходно качество и издръжливост: селекция от продукти, която предлага високопроизводителни решения на взискателния пазар на заваряване.

Италиански дизайн

Нашият постоянен ангажимент е да предлагаме продукти за заваряване и безопасност с елегантния италиански дизайн, които допълнително предлагат изключителни и постоянно подобрени характеристики.


Споделете статията
Автор: Trafimet Group S.P.A.
Източник: Trafimet Group S.P.A.
Сайт: http://www.sacit.com/