Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

ESAB Rogue EMP 210 PRO един достоен заместник на Caddy Mig C200i

ESAB Rogue EMP 210 PRO един достоен заместник на Caddy Mig C200i

С тегло от само 16,7 kg, 230 V монофазен вход и съвместимост с 10 kVA генератори, тази система осигурява максимална гъвкавост и мобилност.

ESAB Rogue EMP 210 PRO е базирана на инвертор многопроцесорна заваръчна система, предназначена да отговори на всичките ви нужди за заваръчен проект, от леко производство до ремонт и поддръжка. Системата разполага с производителност на дъгата от промишлен клас и пълнофункционални контроли, които позволяват на заварчика да настройва фино характеристиките на дъгата въз основа на материала, който заварява.

 

Вдигнете нивото и работете като професионалист.

Начално ниво заварчик с професионални резултати.
Rogue EM и EMP монофазни заваръчни източници на захранване издигат всичко, което заварчиците харесват в Caddy Mig, на следващото ниво с доказана производителност на Rogue и здрав индустриален дизайн. Технологията за контрол на фактора на мощността (PFC) позволява високоефективна и постоянна дъга, която е устойчива на колебания на мощността. Откъснете се от условностите с Rogue.

Създаден да издържа на удар след удар.

Никоя друга машина в тази ценова категория не се доближава до здравината на Rogue. Неговият здрав и твърд корпус от фибростъкло е създаден да издържа на удар след удар, в сервиза или на полето. Като всяка машина на ESAB, Rogue се предлага с 3-годишна гаранция за ненадминато спокойствие. Сбогом на евтино конструираните машини, здравейте сила и издръжливост.

Преносима работна сила

Компактният и лек дизайн на Rogue го прави лесен за пренасяне от работно място на работно място, със здрави дръжки и компактни размери. Благодарение на стабилната производителност на дъгата, работи в работилницата или на обект, свързан както към електрическата мрежа, така и към генератор. Със своя издръжлив и устойчив на атмосферни влияния корпус и IP23S, Rogue е определението за преносим работен кон.

Ефективност на многопроцесно заваряване от следващо ниво.

Пълноцветен 5” екран и интуитивен интерфейс позволяват лесен достъп до всички функции и параметри, дори при ярка слънчева светлина. Постигнете максимална производителност с истински многопроцесен заваръчен апарат със Synergic MIG, Manual MIG, MIG спояване, Flux-Cored, Lift TIG, Stick/MMA и 6010 целулозни възможности.

Разширени функции за пълен контрол.

С Arc Dynamics можете да настроите фино характеристиките на дъгата въз основа на материала, който заварявате. Така че, ако имате нужда от твърда дъга за въглеродна стомана или мека дъга за неръждаема стомана, Rogue няма да ви разочарова. Усъвършенстваните функции на MIG включват предварение на газта и обдухване в края на процеса, контрол на BURN BACK, бързо зареждане на тела и тест на защитния газ. В режим MMA горещият старт и контролът на силата на дъгата осигуряват плавно стартиране и последователни заварки.


Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: esab.com
Сайт: https://esab.com/gb/eur_en/products-solutions/product/arc-welding-equipment/multi-process-welders/rogue-emp-210-pro/