Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

WARRIOR - Готови за всичко

WARRIOR - Готови за всичко

Представяме Ви Warrior от ESAB – съвременни, високо технологични заваръчни апарати, които съответстват и отговарят на Вашите заваръчни умения. Warrior са мощни, мулти-функционални апарати, които осигуряват най-висока производителност, при всички процеси на заваряване. Warrior бяха разработени според препоръките на професионални заварчици и проектирани от водещи инженери от ESAB, така че да бъдат сигурни и надеждни, като Вас.

Сигурни

При екстремни горещини или студ, тези апарати издържат на приложения във всички видове производства – от корабостроене, вагоностроене и ремонти, до производство на енергия, монтаж на конструкции и тръбопроводи, общо заваръчно производство или обектово заваряване.

Надеждни

Със своите надеждни експлоатационни качества, Warrior Ви помага да намалите престоя през работното време до минимум и да увеличите изпълнената работа до максимум.

Лесни за ползване

Вградените функции за пестене на време и увеличаване на производителността, като интуитивния общ панел за управление, яркия дисплей и лесните за свързване кабели, Ви позволяват да се концентрирате върху това, което правите най-добре.

Заслужава си цената

Съвременната инверторна технология осигурява спестяване на енергия и ненадмината функционалност, на по-ниска цена, отколкото по-старите технологии.

Разработени според препоръките на заварчици като Вас

ESAB получи и се вслуша в съветите на професионални заварчици от целия свят, за да разработи заваръчен апарат, който работи като Вас – усърдно и с разум.

Професионални

Изключителни работни характеристики, при всяко включване. Апаратите Warrior бяха създадени за да осигурят ненадминато качество при старт, мека и стабилна дъга и отлично завършване на заваръчните шевове.

ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНИ ФУНКЦИИ.

Чрез използваната иновативна технология и подобрения в производствената технология, в апаратите Warrior бяха вградени съвременните функции, които очаквате.
Заваряване по няколко метода
Тези апарати са предназначени за МИГ/МАГ заваряване с плътен и с тръбен тел, ръчно-електродъгово заваряване (РЕДЗ), ВИГ заваряване и рубене с въгленови електроди. Заваръчният ток е 400А или 500А при 60% ПВ.
За заваряване с плътен и тръбен тел с диаметър от 0,8 mm до 2.0 mm,
Отлични характеристики при работа с къса дъга,
Поддържа всички функции за ръчно електродъгово заваряване и перфектна работа, както с базични, така и с целулозни електроди,
Въздушно-дъгово рубене е възможно с електроди с диаметър 8,0 и 10,0 mm.

Общ контролен панел

Всички копчета и превключватели, за настройка, за включване и изключване, са върху контролния панел отпред и са лесно достъпни.

Ярък дисплей

Дисплеят на Warrior е лесен за четене дори и на открито, при слънчева светлина или от различен ъгъл на гледане.

Опростено управление

Лесни за работа означава лесно изпълнение на заваръчните шевове, настройка и започване на работа за секунди. Копчетата позволяват лесна настройка, дори със заваръчни ръкавици.

Кабелен сноп

Времето за свързване на машината е намалено, тъй като всички кабели и маркуча за газ са в общ сноп. Те са защитени от нараняване чрез предпазен шлаух.

Инверторна технология

Апаратите Warrior имат много стабилна заваръчна дъга и изразходват енергията ефективно, както се очаква от добър заваръчен инвертор. Заедно със спестяването на енергия и работата с по-лек, по-малък и преносим апарат, Warrior осигурява лесно достъпни функции на конкурентна цена.

Автоматичен вентилатор

Автоматичната функция за включване на охлаждащия вентилатор предпазва машината от навлизане на прах и удължава експлоатацонния ѝ срок. По този начин се спестява и електроенергия.

Висока продължителност за включване

За дълги шевове при различни приложения, тези машини работят здраво, като Вас. Заваръчният ток е 400А или 500А при 60% ПВ.

За работа на закрито и на открито

Корпусът на машините е изработен така, че да предпазва Вас и Вашата машина. Произведени според най-високите стандарти, Warrior издържат на тежки експлоатационни условия и клас на защита IP23.

Автоматичен горещ старт и контрол на дъгата

Оптимизирайте заваръчните характеристики според работата, която трябва да свършите, чрез пълен контрол върху дъгата - настройка на горещ старт (Hot Start), сила на дъгата (Arc Force) и на индуктивността. Тези прости функции позволяват фина настройка на дъгата и превъзходно изпълнение на шевовете.

Конструкция въздушен тунел

Специалната конструкция на радиаторите не допуска навлизане на замърсявания, стружки, масла и външни обекти до електронните елементи.

Удобно разположени дръжки

Позволяват механизирано повдигане и пренасяне.

Лесен за отваряне страничен капак

Гумена подложка

Осигурява защита на горния капак.

Захранване от генератори

За работа на открито, при всякакви атмосферни условия.

Опции

 • Лесен за монтаж воден охладител за работа с голям заваръчен ток
 • Лесна за монтаж количка с колела

СЪВМЕСТИМИ ТЕЛОПОДАВАЩИ УСТРОЙСТВА.

Warrior Feed 304

 • Телоподаващите устройства Warrior Feed 304 предлагат същите предимства, както и токоизточниците: лесни за ползване, сигурни и надеждни, с изключителни работни характеристики.
 • Стандартен телоподаващ механизъм с 4-водещи колела,
 • Лесно управление на заваръчното напрежение, газтест, транспорт на тела, скорост на телоподаване, 2/4 тактово управление на горелката и плавен старт, Лесен за четене, ярък, широкоъгълен дисплей, за контрол на заваръчните параметри по време на работа.

MobileFeed 300AVS

 • Тези портативни телоподаващи устройства черпят енергия от заваръчните кабели. Те са идеални за работа в сурови условия и отговарят на най-високите изисквания на стандартите.
 • Използват се с източници на постоянен ток с падаща (CC) или твърда характеристика (CV). Няма никакви копчета за настройка на захранването, което прави включването много бързо.
 • Могат да се използват при всякакви условия – на тръбопроводи, в корабостроителници, на морски платформи и навсякъде другаде.
 • Работят с ролки тел с диаметър 300 или 200 mm.
 • Изключително издръжливият удароустойчив корпус предпазва устройството от прах, замърсявания и влага, като го защитава от нагорещени стружки, корозивни течности и удари при изпускане.
 • Телоподаващият механизъм с 4 водещи колела е предназначен за тежки натоварвания. Мощното задвижване е с импулсна модулация и осигурява постоянна скорост на тела, плавен старт и спиране с висока динамика.

Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: Електрик 90
Сайт: elektrik90.com