Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Trafimet Group S.P.A.

Trafimet Group S.P.A.

Повече от 40 години Trafimet Group предлага богата и надеждна гама от продукти, посветени на пазара на заваряване.

Компанията е световно призната за иновации, фокуса е насочен върху обслужването и изключителното качество на предлаганите продукти.

Дори в международните си измерения, Trafimet Group се гордее с произхода си, свързан със Италиянското занаятчийството . Компанията, основана като малък занаятчийски бизнес, се превърна в един от лидерите на световния пазар на заваряване.

Главният офис на Trafimet Group се намира в Италия и обединява всички оперативни отдели, посветени на производството или дистрибуцията на продуктите от марката Sacit и Trafimet:

Разширена логистика

Склад със значителни размери, кайто същевременно е добре организиран с отлична логистика, позволява на Trafimet Group да обработва всички поръчки на марката Sacimet с голяма ефективност.

Бизнес помощ

Бизнес кореспонденти, агенти и техници са винаги на разположение на нашите клиенти, за да отговорят ефективно на всички заявки, свързани с продуктите на Sacit и съответните услуги.

Качество

Trafimet Group е приела серия от процедури за проверка и контрол на качеството както за входящи, така и за изходящи продукти. Благодарение на тази точна и навременна система, продуктите на Sacit непрекъснато се усъвършенстват, за да гарантират най-високите нива на качество.


Споделете статията
Автор: Trafimet Group S.P.A.
Източник: Trafimet Group S.P.A.
Сайт: http://www.sacit.com/trafimet-group-welding-accessories-sacit/