Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Гайка за редуцир вентил CO2 и Аргон - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Гайка за редуцир вентил CO2 и Аргон

Код на продукта: 210118

Производител: Trafimet

ТИП КОНСУМАТИВ: ГАЙКА

В наличност
12.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Резервна гайка за редуцир вентил. Предназначена за Въглероден двуокис, Аргон или смес от двата газа. Изработена е от месинг. Стъпката на резбата е предназначена за газови бутилки с Въглероден двуокис и Аргон.

Полезно да знаем

  • Трябва де се знае, че при неправилна или дълга употреба на редуцир вентилите за газ, при всяко отвиване и завиване към крана на бутилката, резбата на гайката се износва. Ако не бъде сменена своевременно тя ще повреди и резбата на крана върху бутилката.
  • Желателно е при съмнение или при изтичане на газ от уплътнителя между газовата бутилка и редуцир вентила УПЛЪТНИТЕЛЯТ да бъде сменен с нов.
  • При консумация на Въглероден двуокис, редуцир вентила започва да замръзва. Това води до влошено подаване на газ през вентила, а при по-силно замръзване подаването ѝ спира. Решението е да се монтира ПОДГРЕВАТЕЛ ЗА ГАЗ

Тегло: 60-65 гр

  • Научете повече...
  • Научете повече...