Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Червен волфрамов електрод WT20 1,6 mm - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Червен волфрамов електрод WT20 1,6 mm

Код на продукта: 210174

Производител: Trafimet

ЦВЯТ : ЧЕРВЕН

Размер ø мм.: 1,6

ПОЛЯРНОСТ НА ТОКА: DC

В наличност
4.80 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Волфрамов електрод
тип WT 20 ( със съдърxание на ториев оксид 1,8 … 2,2% ThO2 )
марка: WT-20
цвят: червен
диаметър на електрода: 1,6 мм
дължина на електрода: 175 мм
ток на заваряване: от 50 до 120 А
полярност на тока: DC - права
състав:

  • торий 2%
  • волфрам 98%

Допълнителна информация:

WT-20 - е червен волфрамов електрод с торий.
  - Това се най-често срещаните волфрамови електроди, тъй като те първи показват значителни предимства на легирани електроди пред електродите с чист волфрам (WP). 
  - Служат за заваряване с постоянен ток - DC. 
  - WT-20 са предназначени да заваряват въглеродни, ниско легирани и неръждаеми стомани, мед, титан, техните сплави и др. При промяна ъгъла на заточване на електрода, може да се подобри заваряемостта при различна дебелина на метала.
  - WT-20 запазва формата си на заточване, дори в случаите при заваряване с висок ток, докато чистият волфрам електрод при същия ток на заваряване, започва да се топи с образование в края сферична повърхност.

Използване на волфрамовите електроди:

Волфрама е най-трудно топимият ни известен метал. Температурата на топене на волфрама е 3 410 °C, точка на кипене - 10 220 °C, плътност - 19,3 грама/см3.
С волфрамови електроди се заварява като се използва добавъчен материал.
Обикновено с волфрам се заваряват неръждаеми стомани, високо легирани стомани, високо температурни сплави и цветни метали.
Волфрамовите електроди са много подходящи за получаване на заваръчен шев с голяма здравина, както при това заваряваните части могат да бъдат с различен химически състав.
 Най-често при ВИГ заваряване, се използват волфрамови електроди със защитна газ аргон, който има положителен ефект върху заваръчните процеси и качеството на заваръчният шев. С ВИГ много добре за заваряват цветни метали като титан, молибден, никел, и високо легирани стомани.
Волфрамовите електроди могат да бъдат изработени от чист волфрам или да съдържат различни легирани добавки, които подобряват качеството на заваръчните процеси и заваръчният шев.

  • Научете повече...
  • Научете повече...