Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
ЗАВАРЪЧНИ ОЧИЛА ФОТОСОЛАРНИ LYG 100+ - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

ЗАВАРЪЧНИ ОЧИЛА ФОТОСОЛАРНИ LYG 100+

Код на продукта: 210288

Сменяеми батерии: ДА

Функция GRIND: ДА

Степен на затъмнение: 5-9 / 9-13

В наличност
90.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Фотосоларните заваръчни очила R100+ са подходящи за заваряване, шлайфане и рязане. Те се доставят в комплект със защитна маска за лицето, която при необходимост може да бъде демонтирана и заменена с друг тип защита на кожата.

Корпусите на очилата и маската са изработени от непрозрачен и незапалим пластичен материал, устойчив на високи и ниски температури, осигуряващ адекватна защита на лицето, ушите и шията на оператора и предпазващ от вредните ултравиолетови и инфрачервени лъчи. Иновативната технология за оптоелектронно разпознаване на светлината позволява на филтърната касета да сработи за хилядни части от секундата,  осигурявайки безупречна защита на очите от увреждане. Сензорите реагират в момента на възникване на интензивната светлина и изпращат сигнал за активиране на затъмнението.

Предната предпазна плака защитава касетата от механично въздействие и пръски по време на работа. Задната предпазна плака защитава касетата от дим и прах. Плаките полежат на редовна подмяна при замърсяване, надраскване и общо намаляване на видимостта.

Ел. захранване Соларни клетки, 1 брой сменяема 3 V Li батерии (CR2450)
Размер на визьора 122.5 х 35 mm
UV / IR защита DIN 16
Време на включване ≤0,00003 s
Време на изсветляване 0.1 - 0.7 s
Постоянно затъмнение DIN 4
Работна температура -5°С до +55°С
Степен на затъмнение DIN 5-9 / 9-13
Регулиране на затъмнението Плавно, от външната страна
Функция «Работа с ъглошлайф» Да
Класификация по EN379 1/2/1/1
Сензори 4
Индикатор за изтощаване на батерията Да
Тегло 0.198 кг

  • Научете повече...
  • Научете повече...
  • Научете повече...

Сходни продукти