Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Спрей за дефектоскопия PENTRIX 100 - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Спрей за дефектоскопия PENTRIX 100

Код на продукта: 210303

В наличност
18.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

PENTRIX 100

Характеристика:

Представлява червен спрей за проникване в пукнатини, причинени от заваряването. Прониква в най-трудно достъпните места, като например порите на железни и други материали. Не корозира и не разяжда метали като мед, стомана, алуминий, титан, магнезий и др. Използва се в комбинация с RIVELEX. Измива се с вода или други разтворители. 

Начин на употреба:

Първо почистете мястото което ще третирате с METACLEAN 300. След това напръскайте повърхността с PENTRIX 100 и изчакайте между 10 и 30 мин. спрея да попие върху третираната повърхност. Накрая почистете с вода или друг разтворител и нанесете RIVELEX 200.


Цаната е за един брой.

  • Научете повече...
  • Научете повече...
  • Научете повече...