Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/head.inc.php:175) in /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Подгревател за газ 24V-48W - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Подгревател за газ 24V-48W

Код на продукта: 210415

Производител: ELEKTRIK90

В наличност
64.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.


Описание

Подгревател за газ
  
Предназначена за подгряване на редуцир вентили за Въглероден двуокис, Аргон или смес от двата газа. Монтира се върху стеблото на редуцир вентила.
Корпуса е изработен от алуминиева сплав. В него е монтиран изолатор с навит нагревател от подходящ кантал, реотан или др. материал и гумиран кабел.
Работи на напрежение: 24 вола.
Мощност: 48 вата
Тегло: 470-480 гр
Произведено в България
На втората снимка е показано как се монтира нагревателят.
Произвежда се по желание на клиента и във варианти:

  • •24 V - 48 W
  • 24 V - 60 W

 Полезно е да знаем:

  • При консумация на Въглероден двуокис, редуцир вентила започва да замръзва. Това води до влошено подаване на газ през вентила, а при по-силно замръзване подаването ѝ спира. Решението е да се монтира ПОДГРЕВАТЕЛ ЗА ГАЗ.
  • Газовият подгревател задължително се включва на безопасни напрежения от 24 V. Неправилно е да бъде включен на 220 V. Това може да доведе до офазяване на редуцир вентила и газовата бутилка, а от там и до токов удар на работника.

Сходни продукти