Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Подгревател за газ 24V-48W - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Подгревател за газ 24V-48W

Код на продукта: 210415

Производител: ELEKTRIK90

В наличност
64.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Подгревател за газ
  
Предназначена за подгряване на редуцир вентили за Въглероден двуокис, Аргон или смес от двата газа. Монтира се върху стеблото на редуцир вентила.
Корпуса е изработен от алуминиева сплав. В него е монтиран изолатор с навит нагревател от подходящ кантал, реотан или др. материал и гумиран кабел.
Работи на напрежение: 24 вола.
Мощност: 48 вата
Тегло: 470-480 гр
Произведено в България
На втората снимка е показано как се монтира нагревателят.
Произвежда се по желание на клиента и във варианти:

  • •24 V - 48 W
  • 24 V - 60 W

 Полезно е да знаем:

  • При консумация на Въглероден двуокис, редуцир вентила започва да замръзва. Това води до влошено подаване на газ през вентила, а при по-силно замръзване подаването ѝ спира. Решението е да се монтира ПОДГРЕВАТЕЛ ЗА ГАЗ.
  • Газовият подгревател задължително се включва на безопасни напрежения от 24 V. Неправилно е да бъде включен на 220 V. Това може да доведе до офазяване на редуцир вентила и газовата бутилка, а от там и до токов удар на работника.

Сходни продукти