Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Шлем Eco Arc II DIN 11 ESAB с повдигащ визьор - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Шлем Eco Arc II DIN 11 ESAB с повдигащ визьор

Код на продукта: 210301

Производител: ESAB

В наличност
36.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Eco Arc ll е най-новият модел шлем с повдигащо се тъмно стъкло и визьор, предназначен за рязане и заваряване. Шлемът осигурява ефективна UV и IR защита и може да бъде с различно затъмнение. Корпусът е направен от изключително здравият материал Zytel и осигурява цялостна защита на лицето и главата, независимо от малкото си тегло.

Компактият дизайн позволява шлема да се ползва в трудно достъпни места. Новият тъмен визьор има ограничител, който предотвратява падането на тъмното стъкло по време на извършване на работа при която не е нужно затъмнение. Шлемът осигурява отлична панорама, което повишава безопастността на работа.

Тъмното стъкло е монтирано на носач за лесно повдигане и същевременно го предпазва от надраскаване. Шлемът е снабден с новият оглавник на ESAB с абсорираща мека подложка. Стандартно маската е оборудвана с тъмно стъкло и 2 предпазни прозрачни стъкла.

  • Научете повече...
  • Научете повече...
  • Научете повече...