Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

SAVAGE A40

SAVAGE A40

БАЛАНС, ФУНКЦИЯ, СТОЙНОСТ. Вдъхновен от радикалния SENTINEL™ A50, новият автоматичен заваръчен шлем SAVAGE A40 осигурява идеална функционалност за любители и професионални заварчици на атрактивна цена.

Шлемът SAVAGE A40 беше разработен в отговор на нуждите на различни заварчици и предлага високотехнологична, лека каска за защита от топлина, искри и пръски. Като използва най-модерната технология за филтриране с автоматично затъмняване (ADF), заваръчният визьор осигурява висока яснота на образа с екрана с реалистични цветове по технологията True Color, а оттам и отлично оптично качество. Шлемът SAVAGE A40 осигурява идеална функционалност, производителност и комфорт както за заварчици любители и работници по поддръжката и строителството, така и за професионалните заварчици.
 

  • Четири сензора за дъга за по-бърза реакция на автоматичното затъмнение. 
  • Екран True Color, осигуряващ по-ярък образ и подобрена цветова дефиниция . 
  • По-широко покритие и по-голяма полезна площ на екрана от 100 х 50 мм (3,93 x 1,96 инча), предлагаща широко зрително поле и по-добро пространствено ориентиране. 
  • Външна настройка на затъмнението между DIN 9 и DIN 13 и оптичен клас 1/1/1/2. Възможност за настройка на закъснението и чувствителността отвътре. 
  • Регулирането на чувствителността е адаптивна функция, полезна при ВИГ заваряване с нисък заваръчен ток за по-добра реакция при дъга с по-слаба светлина. 
  •  Регулиране на закъснението, позволяващо на заварчика да задава времето, през което екранът остава затъмнен след прекъсването на заваръчната дъга. Малкото закъснение помага да се ускори работата при заваряване с прихващане, докато по-голямото закъснение е полезно при заваряване с висок заваръчен ток. 
  • Бутон за шмиргеленес външно активиране. Режим на шмиргелене с ниво на затъмнение 4. 

Споделете статията
Автор: Светослав Георгиев
Източник: ESAB.BG
Сайт: https://www.esab.bg