Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Резак за газокислородно рязане YILDIZ - L 500 mm - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Резак за газокислородно рязане YILDIZ - L 500 mm

Код на продукта: 210226

Производител: Yuldiz

В наличност
210.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

РЕЗАК   JILDIZ  L500

Резака е предназначен за рязане на метали. За професионална работа с голямо натоварване. Рязане в положение хоризонтал, вертикал и таван. Дебелина на рязане 300 мм. Работи със смес от газ пропан-бутан, и кислород.

Изработен е от: месингово тяло и хром-никелови тръби, месингови врътки за пускане и регулиране на газта. Допълнителният кислород се пуска лесно и бързо с никелиран лостов кран, на който е монтиран палец за застопоряване. Могат да се монтират различни дюзи за рязане на метал с дебелини от 3 до 300 мм.

Резака се продава без дюзи.

Предлага се във вариант за работа с пропан-бутан + кислород

За газ пропан-бутан дюзата е изработена от две части, външната е от мед, която е покрита с никел, а вътрешната е от бронз. Продава се в общ комплект.

Предлагат се 9 модела дюзи за рязане с дебелина на материала от 3 – до 300 мм

Дължина на резака 440 мм.

Наклон на главата 90°

Щуцери за кислород и газ са за 8 мм отвор на маркуч.

Нето тегло: 1,270 кг

Производител: JILDIZ Турция

За безопасна работа е необходимо да се поставят предпазни-защитни клапани, които не разрешават да се смесят двата газа в маркучите или в бутилките, а от там запалване и взрив. Клапаните се монтират на маркучите.