Моят акаунт — Електрик 90 Кошница

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ — FOX WELD TIG 200 с комплект заваръчни кабели

Код на продукта: 210009

Производител: FOX WELD

Мрежово захранване V: 220

Мощност A: 200

Размер букси: 35-50

Функция VRD: НЕ

Изчерпана наличност

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.


Описание

FOX WELD Tig 200 е здрав и надеждн инверторен токоизточник за професионално заваряване. 
Благодарение на използваната IGBT технология от най-висок клас, FOX WELD Tig 200 осигуряват превъзходни заваръчни характеристики.
Създадени за да гарантират стабилност FOX WELD Tig 200 e лесен за настройка, лек и надежден апарат за ВИГ заваряване с безконтактно запалване на дъгата (HF), както и за ръчно електродъгово заваряване с обмазани електроди.
Ефективното охлаждане на електронните елементи се контролира от термо-защита и позволява продължителна работа. Използвани са четири радиатора за отвеждане на топлината, което допълнително увеличава времето за експлоатация.
Корпусът е проектиран така, че да издържа натоварванията при работа в тежки условия (IP 23S);  има здрава ремък за лесно пренасяне.
Панел за управление
Апаратите FOX WELD Tig 200 са лесни за настройка – имат един потенциометър за регулиране на заваръчния ток и два потенциометъра с които се регулират: времето за плавното затихване на тока в края на заварката при ВИГ, а с втория потенциометър настройвате времето за охлаждане на керамичната дюзата след приключване на заварката.