Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ — ESAB ROGUE EMP 210 PRO - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ — ESAB ROGUE EMP 210 PRO

Код на продукта: 210527

Производител: ESAB

Мрежово захранване V: 220

Мощност A: 200

Размер букси: 35-50

Функция VRD: ДА

В наличност
2905.00 лв.
2460.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

ESAB Rogue EMP 210 PRO е базирана на инвертор многопроцесорна заваръчна система, предназначена да отговори на всичките ви нужди за заваръчен проект, от леко производство до ремонт и поддръжка. Системата разполага с производителност на дъгата от промишлен клас и пълнофункционални контроли, които позволяват на заварчика да настройва фино характеристиките на дъгата въз основа на материала, който заварява.

 

Вдигнете нивото и работете като професионалист.

Начално ниво заварчик с професионални резултати.
Rogue EM и EMP монофазни заваръчни източници на захранване издигат всичко, което заварчиците харесват в Caddy Mig, на следващото ниво с доказана производителност на Rogue и здрав индустриален дизайн. Технологията за контрол на фактора на мощността (PFC) позволява високоефективна и постоянна дъга, която е устойчива на колебания на мощността. Откъснете се от условностите с Rogue.

 

Създаден да издържа на удар след удар.

Никоя друга машина в тази ценова категория не се доближава до здравината на Rogue. Неговият здрав и твърд корпус от фибростъкло е създаден да издържа на удар след удар, в сервиза или на полето. Като всяка машина на ESAB, Rogue се предлага с 3-годишна гаранция за ненадминато спокойствие. Сбогом на евтино конструираните машини, здравейте сила и издръжливост.

 

Преносима работна сила

Компактният и лек дизайн на Rogue го прави лесен за пренасяне от работно място на работно място, със здрави дръжки и компактни размери. Благодарение на стабилната производителност на дъгата, работи в работилницата или на обект, свързан както към електрическата мрежа, така и към генератор. Със своя издръжлив и устойчив на атмосферни влияния корпус и IP23S, Rogue е определението за преносим работен кон.

 

Ефективност на многопроцесно заваряване от следващо ниво.

Пълноцветен 5” екран и интуитивен интерфейс позволяват лесен достъп до всички функции и параметри, дори при ярка слънчева светлина. Постигнете максимална производителност с истински многопроцесен заваръчен апарат със Synergic MIG, Manual MIG, MIG спояване, Flux-Cored, Lift TIG, Stick/MMA и 6010 целулозни възможности.

 

Разширени функции за пълен контрол.

С Arc Dynamics можете да настроите фино характеристиките на дъгата въз основа на материала, който заварявате. Така че, ако имате нужда от твърда дъга за въглеродна стомана или мека дъга за неръждаема стомана, Rogue няма да ви разочарова. Усъвършенстваните функции на MIG включват предварение на газта и обдухване в края на процеса, контрол на BURN BACK, бързо зареждане на тела и тест на защитния газ. В режим MMA горещият старт и контролът на силата на дъгата осигуряват плавно стартиране и последователни заварки.

Захранване, V/Ph Hz 230 +-15% 1ph 50/60
Максимален заваръчен ток, A 210
Допустимо натоварване, при 40°C
30% ПВ
60% ПВ

A/V 210/24,5
A/V 136/20,8
Обхват за настройка, A 30-210
Напрежение на празен ход, V 60
Скорост на телоподаване, m/min 2 – 16,5
Ролка с тел, максимално mm, kg 200 (5)
Мощност на празен ход, W 50
КПД (при макс. ток), % 82
Размери ДxШхВ, mm 590x220x385
Тегло с шланга и пистолета, kg 16,7
Клас на защита IP23S
Работна температура, °C -10 to +40
Произход Швеция
Гаранция 36 месеца

  • Научете повече...
  • Научете повече...
  • Научете повече...

Сходни продукти