Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/head.inc.php:175) in /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ — BOHLER TERRA 180 TLH - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

ПРОФЕСИОНАЛЕН ИНВЕРТОРЕН ЗАВАРЪЧЕН АПАРАТ — BOHLER TERRA 180 TLH

Код на продукта: 210505

Производител: Bohler

Мрежово захранване V: 220

Мощност A: 170

Размер букси: 35-50

Функция VRD: НЕ

В наличност
4160.00 лв.
3536.00 лв.
Добави в кошницата
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.


Описание

TERRA 180 TLH е заваръчен апарат на инверторен принцип, предназначен за ВИГ заваряванe (TIG DC Lift; TIG DC HF) и с функция за РЕДЗ.
Инверторната технология осигурява ниска консумация на ток, малко тегло и компактни размери. Използването на съвременна микропроцесорна технология и силова електроника, осигурява бърза и лесна настройка на заваръчните параметри.
TERRA 180 TLH осигурява прав ток, което позволява да се заваряват повечето легирани и нелегирани стомани, неръждаеми стомани и чугун.
TERRA 180 TLH се характеризира с импулсен и бърз импулсен режим на работа (2500Hz).
Горелката ST 1700 Up&Down е удобна за работа, с кабел с дължина 4m. С нея имате пряк контрол и дистанционно управление на тока при заваряване. С бутоните "Up" и "Down", можете да избирате от запаметените заваръчни програми.
TERRA 180 TLH има изключително лесен и разбираем за потребителя цифров контролен панел. Снабден е с функции за управление на заваръчната дъга Hot Start, Arc Force control, Antisticking.
Благодарение на устойчивия на високи температури, удар и износване корпус, е подходящ за работа при тежки работни и климатични условия.
Възможност за работа с воден охладител.
Възможност за работа с дистанционно управление.

Сходни продукти