Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft97/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Лилав волфрамов електрод Е3 2,4 mm - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Лилав волфрамов електрод Е3 2,4 mm

Код на продукта: 210187

Производител: Binzel

ЦВЯТ : ЛИЛАВ

Размер ø мм.: 2,4

ПОЛЯРНОСТ НА ТОКА: AC - DC

В наличност
6.48 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Волфрамов електрод
тип E3
марка: Binzel
цвят: Лилав

диаметър на електрода: 2,4 мм
дължина на електрода: 175 мм
полярност на тока: променлив - AC DC 
Допълнителна информация:

Е3 - е лилав волфрамов електрод.
  - Това са волфрамови електроди с допълнителни добавки. 
  - Служат за заваряване с прав DC и променлив ток - AC. 

 Електроди рядка земя (смесени оксиди). В сравнение с торираните електроди, този електрод е по-малко вреден за околната среда и не е радиоактивен. Електродите предлагат отлични характеристики на запалване и отлични заваръчни свойства. Те са универсални и подходящи за всички заваръчни приложения в режим на работа DC и AC. Заваряване за нелегирана и високолегирана стомана, алуминий, титан, никел, мед и магнезиеви сплави. Зради перфектните си свойства на запалване, те са подходящи и за автоматизирано заваряване. Поради ниската температура на електрода, те предлагат повишен токов капацитет и по-дълъг експлоатационен живот от торирания електрод.

Използване на волфрамовите електроди:

Волфрама е най-трудно топимият ни известен метал. Температурата на топене на волфрама е 3 410 °C, точка на кипене - 10 220 °C, плътност - 19,3 грама/см3.
С волфрамови електроди се заварява като се използва добавъчен материал.
Обикновено с волфрам се заваряват неръждаеми стомани, високо легирани стомани, високо температурни сплави и цветни метали.
Волфрамовите електроди са много подходящи за получаване на заваръчен шев с голяма здравина, както при това заваряваните части могат да бъдат с различен химически състав.
 Най-често при ВИГ заваряване, се използват волфрамови електроди със защитна газ аргон, който има положителен ефект върху заваръчните процеси и качеството на заваръчният шев. С ВИГ много добре за заваряват цветни метали като титан, молибден, никел, и високо легирани стомани.
Волфрамовите електроди могат да бъдат изработени от чист волфрам или да съдържат различни легирани добавки, които подобряват качеството на заваръчните процеси и заваръчният шев.

 

  • Научете повече...