Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/head.inc.php:185) in /home/abisoft102/abicore/Controllers/website/custom/elektr90/product.php on line 77
Горелка за запояване - комплект VA606 90° - ТОП цена — Електрик 90
Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

Горелка за запояване - комплект VA606 90°

Код на продукта: 210214

Производител: yildiz

В наличност
158.00 лв.
Добави в кошницата
Запитване за продукта
Споделяне

14 ДНИ ВРЪЩАНЕ

Ако не сте доволни от закупения продукт, независимо от причината, можете да се откажете от договора, сключен от разстояние в рамките на 14 дни от доставката му - вижте пълните условия.


Доставка до 3 раб. дни

Обикновено времето за подготвяне, изпращане и доставка на поръчките отнема от 1 до 3 работни дни.


Проверка на пратката

Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от ELEKTRIK 90.

Горелка за газо-кислородно запояване VA606 90°


Горелката служи за газо-кислородно запояване на цветни и черни метали със  сребърен припой, месинг, бронз, стомана и др. Подходящ е за сервизно ремонтни дейности, за ремонт и монтаж на хладилни и климатични инсталации, за ремонтни и възстановителни работи и др. 
Комплекта от 4+1 дюзи, позволява да се изберат различни мощности на пламъка. Състои от смесителна ръкохватка с накрайник и набор от 4  дюзи за запояване с номера 2,3,4 и 5 и 1 дюза за нагряване на детайлоте.
Щуцерите за маркуч могат да се заменят.

Предлага се във вариант за работа с пропан-бутан и кислород.

Опакован върху картонена подложка и притиснат от вакуумирана найлонова обвивка.

Тегло на комплекта: около 1 кг

Производител: JILDIZ Турция 

За безопасна работа е необходимо да се поставят предпазни-защитни клапани, които не разрешават да се смесят двата газа в маркучите или в бутилките, а от там запалване и взрив. Клапаните се монтират на маркучите.

  • Научете повече...