Моят акаунт — Електрик 90 Любими продукти Кошница

RUSTLER EM 350C PRO Създаден да надмине очакванията

 RUSTLER EM 350C PRO Създаден да надмине очакванията

Rustler заменя нашето предишно семейство Origo Mig и издига производителността на следващото ниво, като комбинира всичко страхотно за Origo Mig с изключителни надстройки:

Заваръчните инвертори Rustler MIG PRO: Изборът за Професионални Заварчици

В света на заваряването професионалистите знаят, че надеждното и ефективно оборудване е от съществено значение. Когато става въпрос за решаване на най-разнообразни заваръчни предизвикателства, компактните заваръчни инвертори Rustler MIG PRO са първия избор на мнозина. Снабдени с най-новата инверторна технология, тези инвертори съчетават ниска консумация на енергия с изключително оптимизирана производителност при заваряване.

Един от основните аргументи в полза на Rustler MIG PRO е готовността му да се справя с най-разпространените материали в заваръчния процес. Инверторите разполагат със специално оптимизирани дъгови програми за въглеродна стомана, неръждаема стомана, алуминий, спояване и телове с флюсова сърцевина. Този широк спектър на поддържани материали ги прави подходящи за почти всякакви заваръчни приложения.

Освен разнообразието от заваръчни материали, Rustler MIG PRO се отличават с гладко и надеждно подаване на заваръчната тел. Това се постига чрез здрав и издръжлив 4WD механизъм за подаване, който осигурява постоянна и равномерна доставка на телта по време на работа. С такъв инструмент на ваша страна, заваръчният процес става по-лесен и по-производителен.

Синергичният модел на Rustler MIG PRO позволява на заварчиците да работят със заваръчната машина без голям опит. Настройката на дебелината на материала се извършва лесно, позволявайки на потребителите да постигнат идеално балансирани параметри на заваряване. Този иновативен подход прави инверторите подходящи дори за по-малко опитни заварчици, които искат да постигнат висококачествени заварки.

И не само това, Rustler MIG PRO се отличават с надежден корпус, който поддържа инструментите в оптимално състояние. Гъвкавата система за съхранение на аксесоари позволява на заварчиците да съхраняват и защитават допълнителни инструменти, когато това е необходимо. Ревизионният прозорец и вътрешно осветеното отделение правят работната среда още по-приятна и удобна. Добавете към това държача за фенерче и управлението на кабела, и получавате пълен комплект инструменти, предназначени за ефективна и безпроблемна работа.

Компактните заваръчни инвертори Rustler MIG PRO са най-доброто решение за заваръчните предизвикателства на днешния свят. Независимо дали сте професионален заварчик или започвате своя заваръчна кариера, тези инвертори ще ви предоставят всичко необходимо за качествени и надеждни заварки. Изберете Rustler MIG PRO и дайте на своите заваръчни проекти ново ниво на производителност и качество.

Създаден за производителност
Rustler предлага възможностите за заваряване, от които се нуждаете, като същевременно поддържа ниска консумация на енергия:

 • Оптимизираните дъгови програми предлагат отлична производителност при заваряване на въглеродна стомана, неръждаема стомана и алуминий, MIG спояване и с телове с флюсова сърцевина
 • Синергичното управление използва дебелината на материала, за да съответства перфектно на скоростта на подаване на телта и напрежението
 • Висок изходен ток и работен цикъл
 • Режим на заваряване с обмазани електроди

Създаден за по-добро потребителско изживяване
Работете по-ефективно от всякога с интуитивното технологично предложение на Rustler:

 • Нов потребителски интерфейс, който е лесен за използване и бърз за настройка
 • Регулируеми параметри на дъгата, без да се налага спиране на заваръчния шев
 • Надежден механизъм за задвижване на тел с четири ролки за гладко подаване на тел и постоянен контрол

Създаден за лесен достъп
Rustler разполага с модулен, издръжлив дизайн, който позволява максимална функционалност, включително:

 • Удобен държач за MIG горелка и управление на кабела
 • Отделение за съхранение, което може да побере малки или големи инструменти
 • Лесно достъпно отделение за кабели с прозорец за проверка и светлина за подобрена видимост  
 • Панели на вратата на машината, които се отварят надолу за подобрена безопасност и по-добро използване на пространството

Създаден да надмине очакванията
Rustler заменя нашето предишно семейство Origo Mig и издига производителността на следващото ниво, като комбинира всичко страхотно за Origo Mig с изключителни надстройки:

 • Инверторна технология: Използването на най-новата инверторна технология подобрява енергийната ефективност на машината, което може да намали разходите за електроенергия и да я направи по-устойчива. Също така, тази технология осигурява по-стабилна дъга при заваряване.
 • Синергичен модел: Синергичният модел предоставя на заварчиците интуитивен начин за настройка на параметрите на заваряване. Това означава, че дори заварчици с по-малко опит могат да постигнат отлични резултати, тъй като машината автоматично регулира настройките си за оптимални резултати.
 • Подобрена система за задвижване на тел и подаващи ролки: Подобрената система за задвижване на тел и подаващите ролки води до по-гладко и надеждно подаване на тела по време на заваряване. Това подобрява производителността и качеството на заварките.
 • По-ниско тегло и подобрена мобилност: Споменатото по-ниско тегло прави Rustler по-лесна за транспортиране и мобилен, което е важно, особено ако се използва на различни работни места.

Със сигурност Rustler изглежда като машина, създадена да надмине очакванията на професионалните заварчици и да им предостави иновативни инструменти за подобрение на техния труд и качество на заварките.

Свържете се с нас

Успех! Вашето съобщение е изпратено до нас.
Грешка! Вашето съобщение НЕ е изпратено.
Грешка! в "Не съм робот". Изчакайте малко и опитайте отново.

Относно: RUSTLER EM 350C PRO Създаден да надмине очакванията

С отбелязване на някоя от категориите Вие давате своето съгласие да Ви изпращаме съобщения от избраните категории и в тази връзка да обработваме личните Ви данни, в съответствие с Общата политика и политиката за защита на личните данни.
Предпочитам да получавам съобщения по
Моля да имате предвид, че предпочитаният от Вас канал на комуникация ще бъде спазван, доколкото е възможно, в зависимост от наличните технически възможности.

Споделете статията
Автор: Иван Иванов
Източник: ESAB
Сайт: https://esab.com/