Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 
Машини за Заваряване и Рязане Електрожени и Аргони инверторни - MMA - ВИГ/TIG


FOX WELD TIG 200 с комплект заваръчни кабели

FOX WELD TIG 200 с комплект заваръчни кабелиДобави в кошницата »


Цена: 1250.00лв.

В наличност: Да
Гаранция: 24 месеца FOX WELD


FOX WELD Tig 200 е здрав и надеждн инверторен токоизточник за професионално заваряване. 

Благодарение на използваната IGBT технология от най-висок клас, FOX WELD Tig 200 осигуряват превъзходни заваръчни характеристики.

 

Създадени за да гарантират стабилност FOX WELD Tig 200 e лесен за настройка, лек и надежден апарат за ВИГ заваряване с безконтактно запалване на дъгата (HF), както и за ръчно електродъгово заваряване с обмазани електроди.

 

Ефективното охлаждане на електронните елементи се контролира от термо-защита и позволява продължителна работа. Използвани са четири радиатора за отвеждане на топлината, което допълнително увеличава времето за експлоатация.

 

Корпусът е проектиран така, че да издържа натоварванията при работа в тежки условия (IP 23S);  има здрава ремък за лесно пренасяне.

 

Панел за управление

Апаратите FOX WELD Tig 200 са лесни за настройка – имат един потенциометър за регулиране на заваръчния ток и два потенциометъра с които се регулират: времето за плавното затихване на тока в края на заварката при ВИГ, а с втория потенциометър настройвате времето за охлаждане на керамичната дюзата след приключване на заварката.  


Технически данни

 

 

Захранващо напрежение V/ фази Hz

230/1 50/60 

Допустимо натоварване при 40ºC, РЕДЗ

60%        200A
100%      170A

Допустимо натоварване при 40ºC, ВИГ


60%        200A
100%      170A 

Обхват за настройка (DC), A

10 - 200

Напрежение на празен ход, V 

67

Консумация на ток I 1eff (ВИГ)

26 A

Консумация на ток I 1eff (РЕДЗ)

40 A

Размери дxшxв, mm

 400 x 135 x 250 

Тегло, kg

9

Клас на защита

IP 23

Знак за безопасност

F

Гаранция

24 месеца

 


ВИГ Заваряване

TIG 200 са предназначени за ВИГ заваряване с постоянен ток (DC) на конструкционни, специални и неръждаеми стомани (листове и тръби). Безконтактното високочестотно запалване (HF) предпазва заваряваните детайли от вредни включвания и електрода от разрушаване. Оператора може да превключва между двутактов или четири-тактов режим на бутона на горелката.

 

Ръчно електродъгово заваряване

TIG 200 осигуряват стабилен постоянен ток (DC), което позволява да се заваряват почти всички метали, вкл. неръждаеми и конструкционни стомани, ниско-легирани

стомани и чугун. Апаратът има предварително настроени стойности на горещ старт и сила на дъгата, според зададения заваръчен ток, което прави запалването и поддържането на дъгата лесно. 

 

• Превъзходни заваръчни характеристики – стабилна заваръчна дъга

• Работа с генератор – подходящи за захранване от генератори с ДВГ

• Лесни за работа – необходимо е да се настроят само заваръчния ток, плавното затихване на тока при ВИГ или силата на дъгата при РЕДЗ

• Практична конструкция – апаратите са лесни за пренасяне в цехове, работилници, на строителни обекти и селско-стопански дворове

• Здрав корпус – за работа в тежки условия

• Може да се включва в удължители с дълги кабели – възможност за работа на големи

разстояния от захранващата мрежа

В комплекта са включени 3 метра
кабел маса, 3 метра кабел с ръкохватка за РЕДЗ, 4м. заваръчен бренер 17 с шлаух от естествена кожа и каучук + окомплектовка и бърза връзка, маркуч за газ със скоби за захващане.
 © 2007 - 2018

Всички права са запазени от Електрик 90 ЕТ
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1