Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 
Материали за Заваряване и Припои Волфрамови електроди


Червен волфрамов електрод WT20 1,0 mm

Червен волфрамов електрод WT20 1,0 mmДобави в кошницата »


Цена: 3.00лв.

размери:

Червен волфрамов електрод WT20 1,0 mm - 3.00лв.

Червен волфрамов електрод WT20 1,6 mm - 3.60лв.

Червен волфрамов електрод WT20 2,0 mm - 4.84лв.

Червен волфрамов електрод WT20 2,4 mm - 6.48лв.

Червен волфрамов електрод WT20 3,2 mm - 11.60лв.

Червен волфрамов електрод WT20 4,0 mm - 17.82лв.

В наличност: Да
Волфрамов електрод
тип WT 20 ( със съдърxание на ториев оксид 1,8 … 2,2% ThO2 )
марка: 
WT-20
цвят: 
червен
диаметър на електрода: 1,0 мм
дължина на електрода: 175 мм
ток на заваряване: от 10 до 80 А
полярност на тока: DC - права
състав: - торий 2%
             - волфрам 98%

Допълнителна информация:

WT-20 - е червен волфрамов електрод с торий.
  - Това се най-често срещаните волфрамови електроди, тъй като те първи показват значителни предимства на легирани електроди пред електродите с чист волфрам (WP). 
  - Служат за заваряване с постоянен ток - DC. 
  - WT-20 са предназначени да заваряват въглеродни, ниско легирани и неръждаеми стомани, мед, титан, техните сплави и др. При промяна ъгъла на заточване на електрода, може да се подобри заваряемостта при различна дебелина на метала.
  - WT-20 запазва формата си на заточване, дори в случаите при заваряване с висок ток, докато чистият волфрам електрод при същия ток на заваряване, започва да се топи с образование в края сферична повърхност.

Използване на волфрамовите електроди:

Волфрама е най-трудно топимият ни известен метал. Температурата на топене на волфрама е 3 410 °C, точка на кипене - 10 220 °C, плътност - 19,3 грама/см3.
С волфрамови електроди се заварява като се използва добавъчен материал.
Обикновено с волфрам се заваряват неръждаеми стомани, високо легирани стомани, високо температурни сплави и цветни метали.
Волфрамовите електроди са много подходящи за получаване на заваръчен шев с голяма здравина, както при това заваряваните части могат да бъдат с различен химически състав.
 Най-често при ВИГ заваряване, се използват волфрамови електроди със защитна газ аргон, който има положителен ефект върху заваръчните процеси и качеството на заваръчният шев. С ВИГ много добре за заваряват цветни метали като титан, молибден, никел, и високо легирани стомани.
Волфрамовите електроди могат да бъдат изработени от чист волфрам или да съдържат различни легирани добавки, които подобряват качеството на заваръчните процеси и заваръчният шев.


© 2007 - 2019

Всички права са запазени от Електрик 90 ООД
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1