Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 
Фотосоларни шлемове маски Фотосоларни шлемове и маски


ESAB Eco Arc ll

ESAB Eco Arc llДобави в кошницата »


Цена: 30.00лв.

В наличност: Да
          Eco Arc ll е най-новият модел шлем с повдигащо се тъмно стъкло и визьор, предназначен за рязане и заваряване. Шлемът осигурява ефективна UV и IR защита и може да бъде с различно затъмнение.
Корпусът е направен от изключително здравият материал Zytel и осигурява цялостна защита на лицето и главата, независимо от малкото си тегло. Компактият дизайн позволява шлема да се ползва в трудно достъпни места.
Новият тъмен визьор има ограничител, който предотвратява падането на тъмното стъкло по време на извършване на работа при която не е нужно затъмнение. Шлемът осигурява отлична панорама, което повишава безопастността на работа. Тъмното стъкло е монтирано на носач за лесно повдигане и същевременно го предпазва от надраскаване. Шлемът е снабден с новият оглавник на ESAB с абсорираща мека подложка.

Стандартно маската е оборудвана с тъмно стъкло и 2 предпазни прозрачни стъкла.


© 2007 - 2019

Всички права са запазени от Електрик 90 ООД
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1