Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи Електрик 90  - Специализиран сервиз, продажба и дистрибуция на заваръчна техника, резервни части и консумативи
Кошницата е празна
Connect to your Google AccountИзползвайте данните си от Google за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Connect to your Facebook AccountИзползвайте данните си от facebook за да влезете в сайта. Сайтът ще вземе само Име, Фамилия и E-mail и ще Ви създаде потребител. Забравена парола Регистрация

СЕРВИЗ

НачалоНовиПромоцииНовиниКонтакти
 

Плащане

Наложен платеж:

  • Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че той потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.
Банков превод:

  • Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително по банков път на сметка:
          Фирма: "Електрик 90" ООД
          IBAN: BG07 STSA 9300 0025 8748 11
          BIC: STSABGSF
          Банка: Банка ДСК - Плевен
          Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура ако сте попълнили искане за фактура.
  • Плащането се извършва предварително.
  • Ако сте попълнили искането за издаване на фактура, то тя ще Ви бъде доставена с продукта.
Банков превод през www.epay.bg ( дебитна, кредитна карта ):

• Заплащането на дължимата цена на стоката , става он-лайн. За целта е необходимо да притежавате дебитна карта издадена от БОРИКА а така също и кредитни карти EUROLINE, AMERICAN EXPRESS, VISA и MASTERCARD и да изберете от начините на плащане "e-pay". Преди това е необходимо притежателите на EUROLINE, AMERICAN EXPRESS, VISA и MASTERCARD да регистрират своите кредитни карти в системата на "e-pay".

• Заплащането на дължимата цена на стоката става предварително по банков път ( от опцията на ePay - ВНОСНА БЕЛЕЖКА ) по сметка или чрез генериране на директен бутон за плащане:

Фирма: "Електрик 90" ООД
IBAN: BG07 STSA 9300 0025 8748 11
BIC: STSABGSF
Банка: Банка ДСК - Плевен
Относно: Номер на поръчката, който номер, ще получите след потвърждаване на поръчката или по номер на Проформа фактура.

• Плащането се извършва предварително.


© 2007 - 2019

Всички права са запазени от Електрик 90 ООД
 
Доставка
Плащане
Онлайн гаранция
Контакти
Полезно е да знаем
Технически речник
Често задавани въпроси
Използване на Бисквитки
Условия за ползване
Политика за защита на личните данни
nerasoft v3.0.9.1